Vacature leraar basisonderwijs – schooljaar 2021/2022

De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert is dringend op zoek naar een leraar basisonderwijs die affiniteit heeft met daltononderwijs en het een uitdaging vindt om in heterogene groep te werken. Ben je bevoegd, heb je relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De school
De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider heeft een kleinschalige Joodse basisschool en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Het is de enige orthodox-Joodse school in Nederland. De leerlingen krijgen naast reguliere vakken ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door leraren voor de Joodse vakken.

De functie
De school is dringend op zoek naar twee leraren basisonderwijs die affiniteit hebben met daltononderwijs en het een uitdaging vinden om in heterogene groepen te werken. Het betreft een unit met leerlingen uit de leerjaren 4 tot en met 8 van circa 25 leerlingen. In de unit wordt gewerkt met twee leraren.

Het dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband (1,0000 WTF) tot 31 juli 2022 met uitzicht op een vaste aanstelling. Het dienstverband gaat in per 1 augustus 2021. Indien u niet voltijd beschikbaar bent, nodigen wij u ook uit om te solliciteren.

Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl