Vacature administratief medewerker

De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert is dringend op zoek naar een administratief medewerker. Heb je een administratieve opleiding afgerond, heb je relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De school
Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider heeft een kinderdagverblijf, basisschool en een voortgezet onderwijs. De kinderen krijgen naast het reguliere Nederlandse onderwijs ook Joods onderwijs.

De functie
Als administratief medewerker verzorg en onderhoud je de (leerling)administratie. Je verwerkt de post en e-mails en je houdt je onder andere bezig met leerlingendossiers en personeelsadministratie. Je beschikt over uitstekende organisatorische kwaliteiten en goede contactuele vaardigheden, want je onderhoudt ook het contact met leerlingen, ouders en medewerkers. Ervaring in een administratieve functie (en bij voorkeur in het onderwijs) is een pre.

Het dienstverband
Het betreft een voltijd dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Indien je niet voltijd beschikbaar bent, nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl