Vacature leraar lichamelijke opvoeding (0,3-0,4 WTF) – schooljaar 2020/2021

De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert is dringend op zoek naar een leraar lichamelijke opvoeding voor groep 1-3, groep 4-8 meisjes en voor het voortgezet onderwijs (meisjes). Ben je bevoegd, heb je relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De school
De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider heeft een kleinschalige Joodse basisschool en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Het is de enige orthodox-Joodse school in Nederland. De kinderen krijgen naast reguliere vakken ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door vakleraren voor de Joodse vakken.

De functie
De school is dringend op zoek naar een leraar lichamelijke opvoeding. Het betreft een functie voor groep 1-3, groep 4-8 meisjes en voor het voortgezet onderwijs (meisjes)

Het dienstverband
Het betreft een tijdelijk deeltijd dienstverband (0,3-0,4 WTF) met uitzicht op een vaste aanstelling. Maar ook als je niet voltijd beschikbaar bent, mag je solliciteren. Het dienstverband gaat in per 1 augustus 2020.

Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl