Vacature leraar basisonderwijs

De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert is dringend op zoek naar twee fulltime leraren voor de midden- en bovenbouw. Heb je een pabo-diploma en relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De school
De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider is een kleinschalige Joodse basisschool in Amsterdam. Het is de enige orthodox-Joodse school in Nederland. De kinderen krijgen naast reguliere vakken ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door vakleraren voor de Joodse vakken.

De functie
De school is dringend op zoek naar twee leraren basisonderwijs. Het betreft een functie voor een combinatiegroep midden- of bovenbouw. Als je niet in het bezit bent van een Daltoncertificaat, wordt er een opleiding intern aangeboden.

Het dienstverband
Het betreft een voltijd dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Maar ook als je niet voltijd beschikbaar bent, mag je solliciteren. Het eerder aangaan van het dienstverband dan 1 augustus 2019 is bespreekbaar.

Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl