Vacature leraar Lichamelijke opvoeding / Bewegingsonderwijs (maandag en donderdag)

De orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam Buitenveldert isĀ  op zoek naar een leraar Lichamelijke opvoeding voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en een leraar bewegingsonderwijs voor leerlingen van het basisonderwijs. Ben je bevoegd, heb je relevante ervaring, heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De school
De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider heeft een kleinschalige Joodse basisschool en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Het is de enige orthodox-Joodse school in Nederland. De leerlingen krijgen naast reguliere vakken ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door leraren voor de Joodse vakken.

De functie
De school is per direct op zoek naar een leraar lichamelijke opvoeding voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en een leraar bewegingsonderwijs voor leerlingen van het basisonderwijs. Het betreft een functie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en leerlingen (groep 1-8) in het basisonderwijs.

Het dienstverband
Het betreft een tijdelijk deeltijd dienstverband (0,3000 – 0,4000 WTF) tot 31 juli 2021 met uitzicht op een vaste aanstelling. Het dienstverband gaat per direct in.

Belangstelling? Stuur je motivatie en cv dan naar secretariaat@cheider.nl